Szállítási feltételek

A rendeléseket utánvéttel szállítjuk a megadott címre, a csomag ellenértékét a kézbesítőnek kell átvételkor kifizetni.
A szállítás díja 2 kg alatti küldemények esetében 50.000.- Ft értékig Magyarország egész területére egységesen 960.- Ft. (Nehezebb,vagy nagyobb értékűcsomag esetén egyedi díjszabás szerint.) Csomagolási költséget nem számolunk fel.

A csomagokat kedden és csütörtökön szállítják el tőlünk. A szállítási időpont előtt legalább két munkanappal korábban beérkező rendeléseket tudjuk a kérdéses szállítmányba garantáltan berakni, feltéve, hogy minden árucikk van raktáron.
A megrendeléseket csak a készlet erejéig tudjuk teljesíteni.Készlethiány miatt legfeljebb a következő szállításig tartjuk vissza a küldeményt.

A rendelések módosítására csak írásban, a webshopon keresztül van lehetőség addig, amíg a csomag nincs lezárva. Ezt követően már nem tudunk sem kivenni, sem hozzátenni semmit. A csomagot akkor zárjuk le, amikor az e-mail értesítőt kiküldjük. (Tehát NEM a szállítás napja!)

A szállítást megelőzően e-mailben tájékoztatást küldünk a kézbesítés várható napjáról. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy legyen a megadott címen valaki, aki a küldeményt átveszi. Ha ez nem megoldható, akkor az értesítőn megadott postahivatalban veheti át a csomagot. Az őrzési idő öt munkanap.
Ha a küldeményt a megadott időn belül nem veszik át, illetve azért nem tudják kézbesíteni, mert a megadott cím hibás vagy hiányos, akkor újabb rendelést csak hat hónap elteltével tudunk elfogadni. Ezért kérjük fokozottan ügyeljen a szállítási cím megadásakor az adatok pontosságára. Ha nem az Ön neve van a megadott címen kiírva, lehetőség van a megjegyzés rovatban feltüntetni még egy címzettet (lehet cégnév is). Így biztosan megtalálja Önt a kézbesítő.

Az általunk forgalmazott termékek kifogástalan minőségéért garanciát vállalunk. Az egyes gyöngyök színtartóssága függ az alkalmazott színezőanyagoktól és a gyártástechnológiától, ezért bizonyos színek kophatnak vagy fakulhatnak, így a garancia a színtartósságra nem vonatkozik.

A termékek színárnyalata minden igyekezetünk ellenére a valóságban eltérhet a monitoron látottaktól, ezért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy minden esetben kísérje figyelemmel az áruhoz tartozó leírást is!

Cserére (bontatlan csomagolás esetén) az üzletben van lehetőség a csomag kézhezvételétől számított tíz napon belül, kivéve az akciós árukat és a Swarovski kristályokat.
A számlát kérjük a cseréhez megőrizni és bemutatni.

Adatvédelem
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés és szállítás lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, azon információk kivételével, amelyek a termékek kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
Folytatás
Kategóriák
Készítő
Keresés
Erről a termékről nincs értékelés