Felhasználási feltételek

Bevezető

Az ArtJewelry (H-1162 Budapest, Ferenc u. 138.) (a továbbiakban Honlap Tulajdonos vagy Szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi jogi tájékoztató tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy szolgáltatásával, a honlap működtetésével kapcsolatos adatkezelése megfelel a jelen tájékoztatóban és a hatályos jogszabályokban meghatározott rendelkezéseknek.

Jelen tájékoztató hatálya Szolgáltató weblapján (http://www.artjewerly.hu) és aldomainjein történő adatkezelésre terjed ki. Jelen adatvédelmi tájékoztató folyamatosan elérhető a következő weboldalról: http://www.artjewelry.hu/conditions.php
Az adatvédelmi tájékoztató módosításai a fenti honlapon történő közzététellel lépnek hatályba. Szolgáltató adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
- 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.),
- 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a),
- 2008. évi XLVII. törvény - a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról,
- 2008. évi XLVIII. törvény - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a),
- 2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról,
- 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a),
- 16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról.

Irányelv
Az artjewerly.hu weboldal üzemeltetője, Topa Lajosné ev. (a továbbiakban Honlap Tulajdonos) létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a lehető legdiszkrétebben és legbiztonságosabban - és a hatályos törvényeknek megfelelően - védi a látogatók és a vásárlók személyes adatait. Ennek megfelelően biztosítja a kedves látogatóikat arról, hogy a vásárláshoz vagy regisztráláshoz vagy hírlevél feliratkozáshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve, ha erről az illetékes bíróság vagy hatósági szerv másképp nem rendelkezik.

Regisztrációs adatok
A Honlap Tulajdonos tiszteletben tartja a Webhelyet látogató felhasználók személyes adatainak védelmét biztosító jogait. A jelen adatvédelmi nyilatkozat alapján Ön eldöntheti, hogy mely adatait adja meg a jelen Webhelyen. A Honlap Tulajdonos az Ön, a jelen Webhelyen megadott adatait az itt foglaltaknak megfelelően kezeli. Az Ön adatszolgáltatása minden esetben önkéntes. Személyes adatainak megadásakor Ön felhatalmazza a Honlap Tulajdonost, hogy az Ön által megadott adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban felhasználhassa. A Webhelyre történő regisztrációval Ön egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Önnek a Honlap Tulajdonos a Webhely témájába illő értesítőket küldhessen, az Ön ezen hozzájárulása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A Webhely kialakításakor arra törekedtünk, hogy a jelen Webhelyen elérhető Tartalmak, termékek és szolgáltatások legnagyobb része az Ön személyes adatainak megadása nélkül is elérhetők legyenek. Jelen adatvédelmi nyilatkozat a Webhely oldalairól közvetlenül, bármikor elérhető.

Jelen adatvédelmi nyilatkozat mind a személyes, mind a nem személyes adatok gyűjtésére (pl. személytől független látogatottsági statisztikák készítésére felhasznált adatok) vonatkozik.

Önnek jogában áll korlátoznia vagy megtiltania azt, hogy a jelen Webhelyen megadott személyes adatait a Honlap Tulajdonos felhasználhassa, rögzíthesse. Önnek jogában áll a Honlap Tulajdonostól azt kérnie, hogy személyes adatait a Webhelyről törölje. Ez irányú kéréseit kérjük a Webhely kapcsolatfelvételi oldalon megtalálható e-mail címen, vagy az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül jelezze felénk.

A Honlap Tulajdonos harmadik féllel nem osztja meg a jelen Webhelyen keresztül önkéntesen megadott személyes információkat az adat tulajdonosának az engedélye nélkül. A Honlap Tulajdonos harmadik féllel nem osztja meg a jelen Webhelyen használata közben névtelenül gyűjtött információkat (képernyőfelbontás, böngészőtípus, országkód). Kivételt képeznek ez alól a mindenkori jogi szabályozásból fakadó kötelező adatszolgáltatások (kormányzati hatóságoknak, idézésnek, bírósági végzésnek megfelelő kötelezettség, stb. esetén).

A Webhely tartalmazhat olyan elemeket, amik a látogatóktól ismerőseik adatait (nevüket, becenevüket, esetleg e-mail címüket) kérik el. Ezen megadott, személyes adatnak minősülő adatokra is vonatkoznak az itt foglaltak; ezen adatok is a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat védelme alatt állnak.

Az önkéntesen megadott adatokat, ha az adatok megadásának helyén a jelen Webhelyen ez külön nem került meghatározásra, akkor a Honlap Tulajdonos a következőkre és csakis az itt felsoroltakra használhatja fel: a Honlap Tulajdonos hírleveleire való feliratkozás meghívására (automatikus hírlevélküldésre nem), a Honlap Tulajdonos termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos promóciós célú üzenetek küldésére, illetve a Honlap Tulajdonossal üzleti kapcsolatban álló harmadik felek termékeit és szolgáltatásait ajánló promóciók küldésére (az adatok átadása nélkül).

A Webhely tartalma
A Webhelyen található Tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A Tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; a Tartalmakra, azok pontosságára, teljességére Honlap Tulajdonos - és partnerei - nem vállal garanciát. Honlap Tulajdonos és annak alkalmazottjai - és partnerei -nem vállalnak felelősséget a jelen Webhely Tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért. A Webhely tartalmazhat olyan hivatkozásokat (hiperlinkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek a Honlap Tulajdonos független harmadik felek birtokában lévő webhelyek, ebből adódóan a Honlap Tulajdonos nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott webhelyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért. Honlap Tulajdonos, alkalmazottai és partnerei, webtárhelyszolgáltatója nem vállal korlátlan garanciát az itt elérhető eszközök működéséért vagy zavartalan működéséért.

A regisztráció megszüntetése
Természetesen lehetővé tesszük látogatóink, vásárlóink számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő: Az elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén kérjük jelezze ez irányú szándékát. Ezek után kérésére töröljük minden adatát rendszerünkből, arról másolatot nem készítünk és megszüntetjük Ön felé az összes direkt kommunikációs csatornát.

Regisztrációs adatok megújítása
Rendszerünk lehetőséget ad adatainak változása esetén annak javítására. Az adatok megváltoztatására belépés után kerülhet sor a fiókja profil oldalán. Vagy adatmódósítási igényét jelezze felénk elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén és mi javítjuk adatait.

Jogi nyilatkozat
Szerzői jogok

Honlap Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat, szövegeket, írásokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Honlap Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A szerzői jogok megsértése miatt fellépő anyagi és eszmei kárt a jogsértő köteles a felszólítást követő 8 naptári napon belül Forintban megfizetni Honlap Tulajdonos részére. A szerzői jogok értéke az alábbiak alapján kerül megállapításra:
- Szöveges tartalom: 20.000 Forint/A4-es oldal (Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, normál betű és sortávval).
- Képi anyag: 12.000 Forint/kép.

Általános felelősség korlátozás
Honlap Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Honlap Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Honlap Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat
Honlap Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Honlap Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Honlap Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!
Folytatás
Kategóriák
Készítő
Keresés
1 x mintarajz 993/1006 kígyós karkötõ
1 x mintarajz 999/1000 alapfûzések
1 x mintarajz 991/1009 Biloba medál
1 x mintarajz 997/1002 lépcsõs peyot
2 x mintarajz 995/1004 gyûrû
1 x mintarajz 992/1007 lyukacsos csipke
1 x mintarajz 998/1001 nyakék
2 x mintarajz 990/1010 csiszolt gyöngyös karkötõ
1 x mintarajz 996/1003 gyûrû
1 x mintarajz 994/1005 leveles
1 x mintarajz 942/1061 Lorna karkötő, széles
1 x mintarajz 932/1071 Kicsi szalmarózsa medál
1 x mintarajz 925/1078 Erlina medál
1 x mintarajz 943/1060 Lorna szett
1 x mintarajz 931/1072 "Rózsák háborúja" medál
1 x mintarajz 926/1077 Kódex karkötő
1 x mintarajz 940/1063 Levelecskés karkötők - két változat
1 x mintarajz 933/1070 Szalmarózsa medál
1 x mintarajz 936/1067 Trícia medál
1 x mintarajz 934/1069 Elcserélt virág szett
1 x mintarajz 939/1064 Levelecskés fülbevalók - három változat
1 x mintarajz 930/1073 Szilki szőnyeg karkötő három változatban
1 x mintarajz 927/1076 Mega-Silky medál
1 x mintarajz 937/1066 Trícia szett
1 x mintarajz 929/1074 "Tortapapír" szett
1 x mintarajz 928/1075 Margaréta karkötő
1 x mintarajz 941/1062 Levelecskés medál
1 x mintarajz 935/1068 Rozanna medál
1 x mintarajz 938/1065 Napraforgó szett
2 x mintarajz 924/1079 Schogetten szett
1 x mintarajz 982/1017 gyûrû kockákkal
1 x mintarajz 9751026 cicás-denevéres karkötő
1 x mintarajz 983/1016 kabosonos medál
2 x mintarajz 974/1027 lepkés karkötő
1 x mintarajz 989/1011 Rivolis medál
21,700.00FT
Erről a termékről nincs értékelés
Nyelvek
Hungarian English
Pénznem